Priser

Hos Tandlægerne i Snedsted er det med priser som så mange andre tandlæger – de fleste af vores priser er overenskomst bestemt og dermed ens i hele landet.  Andre priser kan fastlægges af den enkelte klinik. Derfor giver vi dig en individuel pris, da den altid afhænger af, hvilken type behandling du skal have.

Faste priser

Da den offentlige sygesikring har fastsat priser for tandbehandling, vil prisen på de mest almindelige behandlinger være ens hos alle tandlæger.

Dette inkluderer blandt andet undersøgelse, tandrensning, forbyggende tandpleje, parodontosebehandling og røntgenbilleder.

Frie priser

Eftersom vi bestræber os på at give den bedste behandling, har vi mulighed for selv at fastsætte priserne på andre behandlinger.

Prisen på materiale- og tidsforbrug afhænger af den enkelte persons behov og tandsæt, og det er her vi har mulighed for at tilbyde en individuel pris.

Du er sikret den bedste kvalitet hos os

For os er det vigtigt at kende til den enkelte patient, for kun på den måde har vi mulighed for at tilbyde den bedste behandling. Hvor det er muligt, foreslår vi forskellige behandlingsmuligheder i til forskellige priser, så det er muligt for alle at få løst deres tandproblemer.

Som patient kan det være besværligt at gennemskue de enkelte priser og se forskellen på de forskellige behandlinger. Derfor tilbyder vi dig altid et skriftligt tilbud som vi sammen kan gennemgå. Herved får du mulighed for at beslutte, hvilken type behandling og til hvilket prisniveau du ønsker.

Du kan finde de fleste af priserne på sundhed.dk

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark?

Sygeforsikring Danmark giver deres medlemmer tilskud til tandbehandlinger.

Oplys eventuelt medlemsskab i receptionen, således vi har mulighed for at overføre dine oplysninger direkte til Sygeforsikring Danmark.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.